Algemeen

Op verschillende dagen zijn er groepslessen. Het is uiteraard ook mogelijk om privéles te volgen. 

Springlessen vinden wekelijks plaats op donderdag. 

Voor de kosten zie de pagina "tarieven". 

 

Verder is het mogelijk om op de manege je kinderfeestje te organiseren. De kosten hiervan zijn vanaf € 15 per kind. 

Dit is inclusief eten, rijden en nog een andere activiteit naar keuze. Voorbeelden zijn cupcakes versieren, hoefijzers versieren en fotolijstjes versieren etc.

Manegepaarden/pony's

Captain Clever

Captain clever is een ruin, c pony en heel braaf maar hij is ook geschikt voor de iets meer gevorderde ruiters. Met springen kan hij wel eens wat lastiger zijn.

Spacy

Spacy is begin 2021 bij de groep gekomen. Ze is ook de jongste van de groep. Wel is ze onwijs braaf en wil ze voor je werken. Wel wordt er nog aan haar conditie gewerkt.

Guidam

Guidam is een superbrave bruine merrie. Ze kan goed springen en dressuur, hierdoor wordt ze veelzijdig in de lessen ingezet. 

Magic

Magic is een hele brave pony, maar wel wat lui. Ze kan in alle lessen worden ingezet en springt ook graag.

Milton

Milton is samen met Pandor en Cupido een van de kleinste manegepony's. Inmiddels is hij al wat ouder, dus loopt hij niet heel veel meer in de lessen. Wel vindt hij springen nog steeds heel leuk. 

Redbull

Redbull is een zwartbruine merrie. D-pony, goed in dressuur en erg vlug! Heel lief voor beginners. Doorzitten op haar is wel wat lastig. Red Bull is superlief op stal.

Sheila

Sheila is sinds kort bij de groep, ze is onwijs braaf, wel is ze erg vlug. Ondanks haar tempo kan iedereen op haar wegrijden. 

Hope

Hope is een mooie zwarte merrie en is een klein paard. Op stal kan ze wat narrig zijn, maar met rijden is de super lief en braaf.

info@ruitervereniging-bentwoud.nl - info@manege-bentwoud.nl

0172 - 231 201