Algemeen

Op verschillende dagen zijn er groepslessen. Het is uiteraard ook mogelijk om privéles te volgen. 

Springlessen vinden wekelijks plaats op donderdag. 

Voor de kosten zie de pagina "tarieven". 

 

Verder is het mogelijk om op de manege je kinderfeestje te organiseren. De kosten hiervan zijn vanaf € 15 per kind. 

Dit is inclusief eten, rijden en nog een andere activiteit naar keuze. Voorbeelden zijn cupcakes versieren, hoefijzers versieren en fotolijstjes versieren etc.

Manegepaarden/pony's

Captain Clever

Captain clever is een ruin, c pony en heel braaf maar hij is ook geschikt voor de iets meer gevorderde ruiters. Met springen kan hij wel eens wat lastiger zijn.

Charly

Charly is een merrie, D pony hij heeft een super lief karakter, maar is soms een beetje lui. Ze kan in alle lessen worden gebruikt, maar in de winter wil ze nog wel eens druk zijn. 

Cupido

Cupido is al heel lang op Bentwoud, samen met zijn vriendje Pandor. Cupido is een superlieve pony, maar wil nog wel eens ondeugend zijn!

Guidam

Guidam is een superbrave bruine merrie. Ze kan goed springen en dressuur, hierdoor wordt ze veelzijdig in de lessen ingezet. 

Hope

Hope is pas recent bij de groep gekomen. Ze is erg vlug en vindt springen ook leuk. 

Magic

Magic is een hele brave pony, maar wel wat lui. Ze kan in alle lessen worden ingezet en springt ook graag.

Milton

Milton is samen met Pandor en Cupido een van de kleinste manegepony's. Inmiddels is hij al wat ouder, dus loopt hij niet heel veel meer in de lessen. Wel vindt hij springen nog steeds heel leuk. 

Pandor

Pandor is al heel lang op de manege, samen met zijn vriendje Cupido. Pandor kan springen en dressuur, maar wordt inmiddels wel wat oud. Ondanks zijn leeftijd kan hij wel eens ondeugend zijn, voornamelijk samen met Cupido.

Redbull

Redbull is een zwartbruine merrie. D-pony, goed in dressuur en erg vlug! Heel lief voor beginners. Doorzitten op haar is wel wat lastig. Red Bull is superlief op stal.